Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertel, verbreed, verdiep

Dit ideeplatform vertelt het verhaal van het Fashion Flows-traject. De weg die al is afgelegd. De innovatieve projecten die binnen elke schakel van de modeketen hun kans wagen. De ideeën die het voorbije jaar naar boven borrelden.

Maar we willen ook verdiepen. Kunnen we een stap verder gaan? Moeten we ergens een barrière opruimen en hoe kunnen we dat dan doen? Zou iets nog beter kunnen werken? Hoe dan? Kunnen we leren van andere sectoren? Of ermee samenwerken?

En we willen ook verbreden. Meer innovatieve projecten. Meer goede ideeën omzetten in experimenten die tot concrete resultaten leiden. Nieuwe business modellen bedenken en toepassen.

Verdiepen en verbreden, daar hebben we input voor nodig. Aha-Erlebnissen van ideeën zeg maar. Of ideetjes die een klein keitje in de moderivier verleggen.

Vertellen, verdiepen, verbreden. Daarvoor rekenen we niet in het minst op jou. Hoe denk jij Antwerpen en bij uitbreiding de wereld een stap dichter bij circulaire mode te brengen? Je kunt het hieronder kwijt.

Reactie gegarandeerd... en vertel het verder aub.